Vi har en ny hemsida

ny-hemsidaGarnowa KB lanserar idag en helt ny hemsida på både Svenska och Engelska. Vi har givit vår webbplats ett nytt ansikte som följer vår grafiska profil och som förhoppningsvis ska ge besökare en enklare överblick över all information som vi vill förmedla. I framtagningen av den nya hemsidan har vi fokuserat på 2 kärnfrågor: enkelhet och användarvänlighet.

Enkelhet
Vi tror på att hålla en enkel sidstruktur där besökaren direkt får en förståelse över hemsidans innehåll. Vi har därför valt en tydlig navigation där huvudsidor och undersidor presenteras direkt. Vi använder mallar för hur bilder, tabeller, rubriker och brödtext presenteras. På detta sätt behåller vi vår enhetliga design som skapar trygghet för besökaren. Vi har valt att lägga in smarta funktioner som förenklar användningen av hemsidan utan att göra den mer svårnavigerad.

Användarvänlighet
Användaren, oavsett på vilken typ av enhet hemsidan besöks ifrån, skall enkelt kunna hitta information på hemsidan. Därför ser vår webbplats annorlunda ut beroende på om du besöker den från en PC, surfplatta eller Smartphone. Oavsett skärmstorlek skall det viktiga visas först.

Speak Your Mind

*