Om Garnowa

Garnowa-logoFöretaget startade i november 2001 och har sedan dess haft en strålande utveckling tack vare den unika kompetensen hos medarbetarna, en liten organisation och supereffektiv administration. Detta har varit, är och kommer att förbli företagets måttstock. Eftersom ett företag inte är någonting annat än den samlade kompetensen hos dess medarbetare är interna relationer, humor och positivt tänkande avgörande för framgång. Den atmosfären är smittsam och förs med automatik över till såväl kunder som leverantörer vilka i sin tur stimulerar alla. Att kombinera detta med kunnande, erfarenhet och servicetänkande är oslagbart.

Och den kombinationen finns hos oss. Innan Lena Garnow startade upp företaget hade hon skaffat sig 22 års omfattande internationell erfarenhet i branschen. Hon och medarbetarna på design och säljsidan besitter spjutspetskänsla för kommande modetrender och ser till att kunderna hamnar rätt. Det gäller att finna ett optimum mellan mode, kvalitet och pris. Vi skapar ett samspel mellan kunder och leverantörer som leder till optimala framgångsrika produkter.

Vi på Garnowa är kunniga och motiverade och hängivna till att ge våra kunder den goda service de förtjänar. Samtidigt läggs stor omsorg på att vårda våra effektivaste leverantörer såväl i Asien som i Europa.

Kontakta oss gärna för mer information